Når skaden er sket, skal du vælge det rigtige værksted

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Volkswagen Ribes pladeværksted er godkendt af Volkswagen-fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en specieluddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv, hvor du vil have udbedret en skade

Hos Volkswagen Ribe samarbejder vi med alle forsikringsselskaber. Og selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde forbliver din Volkswagen original og bevarer sin værdi den dag, bilen skal sælges.

Gratis lånebil

Volkswagen Ribe stiller en lånebil til rådighed, mens du venter på, at din bil bliver færdig. Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim.

Vejhjælp

Du er dækket af Volkswagens meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. Læs mere om Vejhjælp her.

Kontakt

Har din bil fået en skade, så kontakt servicerådgiver Lars Mortensen på telefon: 75247192 eller mail: lamor@vw-ribe.dk 

 

Se mere om vores dedikerede medarbejdere på pladeværkstedet HER

5915d596-9c9f-497b-8de7-98db048096ef_638219140972739384.jpg