Vi matcher prisen på service

Når det gælder service af din bil, skal du ikke spare på kvaliteten. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, der hvor den hører hjemme: Hos os - din autoriserede Volkswagen Partner.

Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede Volkswagen Teknikere, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og takket være Volkswagen Prismatch er du garanteret, at du får den bedste pris, du kan opstøve.

Hvad er Prismatch?

Med Volkswagen Prismatch er du garanteret, at vi matcher et hvert skriftligt tilbud på service af din Volkswagen, såfremt at tilbuddet er givet af et værksted, der ligger højst 40 km fra vores adresse. Vi er klar til at matche prisen på det tilbud, som du har fået fra en uautoriseret forhandler, såfremt at tilbuddet indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og Volkswagens norm, og det skal være baseret på originale Volkswagens reservedele og anbefalede væsker/olier.

Hvordan fungerer Volkswagen Prismatch

Fremlæg det tilbud du har modtaget på service af din Volkswagen, til en autoriseret Volkswagen Partner, så matcher vi tilbuddet, hvis tilbuddet:

  • Er på skrift
  • Ikke er ældre end 14 dage
  • Er indhentet max. 40 km fra vores adresse
  • Indeholder det samme arbejde/reservedele og service punkter i henhold til din bils serviceskema og Volkswagen norm
  • Er baseret på originale Volkswagen reservedele og anbefalede væsker/olier
  • Er indhentet i Danmark       

Service hos os? – så får du også Volkswagen Vejhjælp

Når vi servicer din Volkswagen, så får du også Volkswagen Vejhjælp. Din Volkswagen hører til blandt de mest pålidelige biler, men skulle det alligevel ske, at bilen går i stå, kan du trække på Volkswagen Vejhjælp, der rykker ud med hjælp 24 timer i døgnet både i Danmark og i udlandet.

Hvem er dækket

Volkswagen Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som Volkswagen-ejer, uanset hvor og hvornår du har købt din bil. 


c5b999be-6f3a-4d87-ad27-0d64d5f066b6_637655822990056699.jpg

Har du købt din nye Volkswagen hos en autoriseret Volkswagen forhandler i Danmark følger Volkswagen Vejhjælp automatisk med fra start. Har du købt din Volkswagenn et andet sted, er tilbuddet betinget af, at du får udført de anbefalede service på din Volkswagen hos et autoriseret Volkswagen værksted. Samtidig forudsættes det, at alle anbefalede reparationer udføres. 

Hvis du har spørgsmål til Volkswagen Prismatch eller Volkswagen Vejhjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Bestil tid til service

Kontakt os