Tiguan PLUS

Navnet siger det meste.

Volkswagens populære Tiguan introduceres i en ny ekstra godt udstyret 2,0 TDI PLUS-version og samtidig kan Tiguan nu bestilles med den nye avancerede 150 hk 1,5 TSI EVO-motor, der leverer et optimalt kompromis mellem brændstofforbrug og motorkraft.

 Anden generation af Tiguan, der blev introduceret i 2016, agerede spydspids i Volkswagens omfattende modeloffensiv indenfor SUV-genren, og den kørte sig hurtig i stilling som en af de mest solgte i sin klasse. Tiguan er en alsidig SUV, der leverer en dynamisk køreoplevelse, et rummeligt og funktionelt interiør i høj kvalitet, der er udstyret med de nyeste assistent- og infotainmentsystemer.

Nu introducerer vi den veludstyrede Tiguan PLUS og den nye avancerede 1,5 TSI ACT EVO-motor, der begge vil styrke Tiguans position i den kompakte SUV-klasse. PLUS-modellerne er udstyret med DK Navigationspakke med Discover Media Navigationssystem med 8” touchskærm og vejskiltegenkendelse, der via et kamera identificerer vejskilte med hastighedsgrænser og overhalingsforbud. Infotainmentanlægget er i PLUS-versionen også udstyret med en DAB+-modtager.

I PLUS-versionen får du også sidespejle med el-klapfunktion og nøglefri betjening, så du bare kan tage i døren, svinge dig ind på førersædet og trykke på startknappen uden at skulle have nøglen frem. Har du favnen fuld af indkøbsposer eller andet, vil du værdsætte Easy open-funktionen, hvor du kan åbne bagagerumsklappen med en fejende bevægelse med foden under bagkofangeren.

Tiguan PLUS tilbydes med den kraftfulde og brændstoføkonomiske 2,0 TDI-dieselmotor, der med sine 150 hk, 340 Nm og en 7-trins DSG-gearkasse leverer en harmonisk kombination af flotte præstationer, kørekomfort og overlegen trækkraft.

Se vores andre familiebiler

Kontakt os for at høre mere om køb eller privatleasing af Tiguan PLUS