Kom helt tæt på den nye Polo


Den nye Polo - Meget mere end bare en lille bil
Den nye Polo er fyldt med intelligent sikkerhed, komfort og har et 100 % digitaliseret cockpit. Du får altså langt mere, end du normalt kan forvente af en kompakt familiebil. Som standard er Polo nemlig udstyret med LED-lygter, Lane Assist og airbag/hovedairbag på både for- og bagsæde. Du kan desuden se frem til bl.a.:

  • 100% digitaliseret cockpit: Touchskærm, multifunktionsrat og Digital Cockpit er standard i den nye Polo. På de næste udstyrsniveauer får du større skærm og flere funktioner med Digital Cockpit Pro.
  • Ekstra komfort med Travel Assist: Polo holder dig på sporet. Og de andre på afstand. Den er nemlig udstyret med IQ.DRIVE Travel Assist fra Polo Life-udstyrsniveauet. Systemet hjælper dig med at holde vognbane, hastighed og afstand til bilerne foran. Det giver ekstra komfort fx på motorvejen.

Læs mere om den nye Polo

Attraktive privatleasingpriser på den nye Polo
Hvem siger, at du ikke kan forvente dig store features i en mindre bil? Den nye Polo, der kommer til kontantpriser fra kr. 209.995,-* er mere end bare en lille bil. Den nye Polo er spækket med udstyr, som gør din køreoplevelse mere sikker, praktisk og ikke mindst komfortabel.

Det er også muligt at privatlease den nye Polo. Der er mange fordele ved
 Volkswagen Privatleasing. Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale. Du kan nu også privatlease den nye Polo til attraktive priser fra 2.899,-/md og udbetaling på kr. 10.000,-.**

Se privatleasingpriser på den nye Polo

Se kontantpriser på den nye Polo


Imponerende design og teknologi
Den nye Polo imponerer også, når det kommer til progressivt design og intelligent teknologi. Den nye Polo viser sin personlighed allerede ved første blik. Her er det især den nydesignede front med LED-lysstriben mellem forlygterne i kombination med IQ.LIGHT (standardudstyr når du vælger en Polo Style), der er iøjnefaldende. Også indvendigt imponerer den nye Polo, der som standardudstyr kommer med et stort udvalg af udstyrshighlights som fx det overskuelige Digital Cockpit og Composition radioen, som hjælper med at gøre din køretur fra A til B så komfortabel som muligt. Hop ind!

Individualisering af den nye Polo
Du kan få din Polo præcis, som du vil have den. Polo fås i flere udstyrsvarianter, og du kan selv bestemme hvilken Polo, der passer bedst til dine behov. Du har desuden også muligheden for at tilvælge ekstraudstyr til din Polo, så den bliver præcis som du ønsker det. Du kan eksempelvis vælge den elegant Polo Life, som kan fås med både manuelt eller automatisk gear. Hvis du i stedet er i markedet for en Polo med et mere sportsligt udtryk, så er den nye Polo R-Line måske løsningen for dig. Mulighederne er mange. Valget er dit!.

Byg din nye Polo

 

*Polo Life fra (vejl. pris) kr. 209.995,-. Forbrug v. bl. kørsel: 19,2-17,2 km/l. CO2-udslip: 118-132 g/km. A+. Bilen er vist med ekstraudstyr.
**Privatleasing via Volkswagen Semler Finans. Pris pr. md. fra kr. 2.899,-. Udbetaling kr. 10.000,-. Omkostning ved tilbagelevering af bilen 600 kr. Samlede omk. for 36 mdr./15.000 km/år fra kr. 114.964,-. Positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring og betaling via BS forudsættes. Bindingsperiode 12 måneder. Ekskl. dækaftale, forsikring og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr.