ID.4 GTX

Fra 0 til 100 km/t på 6,2 sek., lokalt CO2-fri – med ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre bæredygtigt. Oplev sportslige præstationer i den firehjulstrukne version af ID.4 med fuldt elektrisk drivlinje og lang rækkevidde. ID.4 GTX: sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og bæredygtig som en ID. 

Se priser på ID.4 GTX Læs mere om ID.4 GTX

 

Fornuft møder køreglæde

ID.4 GTX kombinerer en sportslig køreoplevelse med e-mobilitet og er den første model på MEB-platformen, der kommer med elektrisk firehjulstræk. ID.4 GTX har to elmotorer, en på forakslen og bagakslen, og tilsammen yder de maksimalt 220 kW (299 hk*). Ved verdenspremieren i Tempelhof lufthavnen i Berlin viste ID.4 GTX, hvad den er i stand til med sit elektriske firhjulstræk, og uden problemer klatrede den op af en 37,5 % stejl rampe. Takket være dual-motor-firehjulstræk er ID.4 GTX i stand til at accelerere fra 0 til 60 km/t på kun 3,2 sek. og 0 til 100 km/t på 6,2 sek. Topfarten er elektronisk begrænset til 180 km/t.

ac7f146f-d44b-4c56-8874-f1e58c437b7b_637908149353096379.jpg

 

Design med sport i fokus
Designet på ID.4 GTX understreger modellens sportslige karakter og kombinerer visuel dynamik med SUV’ens robuste look. Den velkendte LED-lysstribe er kombineret med effektfulde dynamiske elementer såsom frontkofangeren med det højglanssorte køleluftindtag og de tre LED-kørelys stablet oven på hinanden ude i hver side. De giver bilen et underspillet sportsligt udtryk, selv når den holder stille, og på samme tid skaber de et visuelt link til ikonet Golf GTI. Bag til er ID.4 GTX udstyret med karakteristiske LED-baglygter med 3D-effekt og bremselys, der har form som et X, når bremserne aktiveres.

Ubegrænset opladning med Clever
I ID.4 GTX (og alle vores andre Plug-in Hybrid og elbiler) skal du ikke bekymre dig for opladning. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. Når du køber ny elbil fra Volkswagen, får du en skarp pris på installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Så kan du lade ubegrænset både på ladeboks og Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.

Læs mere om opladning med Clever

 

*Maksimal elektrisk effekt på 220 kW: Den maksimale effekt er tilgængelig i maksimalt 30 sekunder, udregnet i forhold til UN GTR.21. Mængden af tilgængelig motorkraft i de individuelle kørselssituationer afhænger af temperaturen i batteriet, udetemperaturen, SOC og batteriets tilstand eller fysiske alder. For at den maksimale effekt skal være tilgængelig, skal batteriets temperatur ligge mellem 23 og 50 grader celsius og et SOC på mindst 88 %. Afvigelser i forhold til de førnævnte parametre kan føre til reduceret motoreffekt eller ingen mulighed for maksimal effekt. Temperaturen i batteriet kan indirekte i en vis udstrækning påvirkes af brugen af bilens klimaanlæg, og SOC kan for eksempel justeres i bilen. Mængden af tilgængelig motorkraft på et specifikt tidspunkt vises i bilens ”Power-display”.