Tekniker til Volkswagen Aabenraa

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

Bliv en del af et topmoderne værksted

Hos Volkswagen Aabenraa sælger vi Volkswagen person- og erhvervsbiler samt servicerer Volkswagen og Audi. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive del af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø - uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj. Som del af et, af landets største forhandlernetværk vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere, og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange modeller.

Hvem er du?

Du er uddannet automekaniker, og kendskab til Volkswagen, Audi, ŠKODA eller SEAT vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • Er nysgerrig på nye teknologier, som fx el-biler
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en teamplayer
  • Forstår vigtigheden af at yde en god kundeservice

Din første arbejdsdag hos Volkswagen Aabenraa

Allerede på din første arbejdsdag bliver du præsenteret for et struktureret onboarding-forløb. Du bliver tilknyttet et fast team, møder resten af huset og bliver introduceret til alle faciliteter og udstyr.

Gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver

Hos Volkswagen Aabenraa gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder.

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning eller et opkald fra dig, hvor vi vil fortælle mere om stillingen. 

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, eller har du en ansøgning klar, er du velkommen til at kontakte:

Claus Nielsen på tlf. 21 29 98 99 eller pr. mail cn@vwagerley.dk.

Ansøgningsfrist er den 4/8-2019. 

Alle ansøgninger behandles fortroligt.