Tekniker til Volkswagen Ribe

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

Bliv en del af et topmoderne værksted

Hos Volkswagen Ribe servicerer vi Volkswagen og ŠKODA. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere, for at have glade kunder. Derfor vil du blive del af en arbejdsplads med fokus på, et godt og positivt arbejdsmiljø - uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer. Som del af et af landets største forhandlernetværk, vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange modeller.

Hvem er du?

Du er uddannet automekaniker og har kendskab til Volkswagen, Audi, ŠKODA eller SEAT vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • Er nysgerrig på nye teknologier, som fx el-biler
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en teamplayer
  • Forstår vigtigheden af at yde god kundeservice

Din første arbejdsdag hos Volkswagen Ribe

Allerede på din første arbejdsdag bliver du præsenteret for et struktureret onboarding-forløb. Du bliver tilknyttet et fast team, møder resten af huset og bliver introduceret til alle faciliteter og udstyr.

Gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver

Hos Volkswagen Ribe gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Johannsen på telefon 24 60 21 84. Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning eller et opkald fra dig, hvor vi vil fortælle mere om stillingen. 

Ansøgning

 Ansøgning sendes til Kenneth Johannsen på e-mail. kj@vw-ribe.dk.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.