Servicerådgiverelev til Volkswagen Aabenraa

Vi søger en servicerådgiverelev, der i løbet af sin elevtid vil specialisere sig i autobranchen, som vil udvikle sig, og har flair for den digitale verden.

Vil du være med til at gøre vores forretning til Danmarks bedste, og brænder du for at levere god kundeservice? Er du serviceminded, udadvendt, og ønsker du at udvikle dig og give dine kunder en unik oplevelse hver eneste dag? – Så er det muligvis dig, vi søger til sammen med os at skabe fremtidens Volkswagen forretning.

Hvem er vi?

Volkswagen Aabenraa er begyndt på en ny rejse, med en ny ejerkreds. Hos os får du mulighed for at sætte dit eget præg på dit job, og være med på rejsen. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder. Derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen. I den forbindelse leder vi nu efter en servicerådgiverelev, der brænder for at yde det ypperste og vil gå den ekstra mil for at opnå Danmarks mest tilfredse bilkunder.

Uddannelsesforløbet

Som vores nye servicerådgiverelev vil du gennem det toårige forløb hos os gennemføre handelsuddannelsen samtidig med, at du vil opnå en certificering som servicerådgiver inden for vores mærker.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem dels at deltage i undervisning på Business College Syd – Mommark sammen med andre handelselever fra vores koncern, og dels være i erhvervsfaglig praktik, hvor du er koblet til én bestemt forretning. Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Hvem er du?

Vigtigst af alt er din personlige holdning til og adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Du er både empatisk og ambitiøs med en ydmyg tilgang til det at lære, og du ønsker at skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet.

Vi forestiller os, at du er vild med biler, har et godt humør, er smilende og har en udpræget ordenssans. Det er vigtigt, at du brænder for at hjælpe dine kolleger samt arbejder for at give vores kunder en unik og relationsskabende oplevelse.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HG2, EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret med 10 ugers grundforløb), eller HHX (suppleret med 5 ugers grundforløb).

Desuden forventer vi at:

• Du har god talforståelse
• Du har et stort personligt drive og er selv igangsættende
• Du er vedholdende og holder, hvad du lover
• Du har erfaring med kundeservice
• Du er fleksibel
• Du har kørekort

Er det noget for dig?

Så kontakt Jeppe Egelund Paysen på mail jepa@vw-aabenraa.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi og aflevere din ansøgning personligt i butikken.