Salgsrådgiver til Volkswagen Sønderborg


Til styrkelse af vores dygtige salgsteam søger vi til nyoprettet stilling en salgsrådgiver med fokus på afsætning af nye og brugte Volkswagen personbiler.

Jobprofil:

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af personligt salg, herunder opnåelse af salgs- og kundetilfredshedsmål i tæt samarbejde med salgsteamet samt lager- og salgsstyring af brugte biler og demo- /udlejningsbiler.

Personprofil:

  • Du kan dokumentere erfaring fra et lignende job med hovedvægt på salg og kundebetjening, gerne suppleret med administrative salgsopgaver
  • Du er uddannet biløkonom, handelselev Auto eller anden relevant afsætningsøkonomisk uddannelse
  • Du arbejder struktureret, systematisk, er opsøgende og målorienteret
  • Du har en god viden om finansiering, leasing, bilforsikring, serviceabonnementer og lignende loyalitetsskabende tillægsprodukter
  • Du er erfaren bruger af IT salgsværktøjer og har flair for digital kundebetjening

Mest af alt er du en positiv, energisk og engageret person med et godt drive. Du er tillidsskabende og har et vindende væsen – og er en god og samarbejdende holdspiller.

Vi tilbyder 

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uhøjtideligt og professionelt arbejdsmiljø med stærke bilmærker og dedikerede kolleger. Endvidere tilbydes du en attraktiv lønpakke iht. dine kvalifikationer, mulighed for personlig udvikling i en topmoderne bilforretning med optimale rammer til at skabe de bedste kundeoplevelser.

Vi forventer, at du bor i eller omkring Sønderborg eller er villig til at flytte hertil. Du er indstillet på at arbejde regelmæssigt på søndage samt deltage i events og åbent hus arrangementer. Stillingen er på fuld tid.

Ansøgning bilagt CV fremsendes til f763jn@smc.dk.

Ved spørgsmål kontakt Jesper Nygaard 42 28 24 24.