Erhvervssælger Next Mobility

Next Mobility søger en dygtig og engageret erhvervssælger, der brænder for at skabe resultater og opbygge stærke netværk i hele Syddanmark. Har du erfaring med salg af erhvervsbiler og ønsker at blive en del af en dynamisk og fremadstormende organisation, hvor ikke to dage er ens, så tøv ikke med at søge.

Om jobbet:

Som erhvervssælger hos Next Mobility får du kontor i vores afdeling i Ribe og ansvaret for erhvervssalg i hele vores organisation sammen med vores nuværende erhvervssælger. Dette inkluderer vores forretninger i Haderslev, Ribe, Tønder, Svendborg, Sønderborg og Aabenraa.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Salg af erhvervsbiler til både nye og eksisterende kunder
  • Opbygning og vedligeholdelse af stærke relationer til erhvervskunder i hele Syddanmark
  • Udvikling af salgsstrategier og opsøgende salgsarbejde
  • Deltagelse i netværksaktiviteter og relevante erhvervsevents
  • Rådgivning og vejledning af kunder i forhold til deres behov og ønsker

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med salg af erhvervsbiler eller en lignende stilling inden for bilbranchen
  • Er udadvendt og dygtig til at opbygge og pleje relationer
  • Har et stort netværk eller evnen til hurtigt at opbygge et
  • Arbejder struktureret og målrettet med dine salgsaktiviteter
  • Er selvstændig, men samtidig en teamplayer

Hvem er vi?

Next Mobility er en dansk bilkoncern med 7 forretninger fordelt i Syddanmark. Vi er hver især lokale i det store set-up og dyrker fordelene ved de nære relationer. Vi tror på, at personlig betjening, grundighed og ærlighed skaber loyale kunder. Og det er vigtigt for os, at vores kunder fornemmer, at vi gør det ordentligt. Både i det faglige og forretningsmæssige. Det ligger i vores brands. Og gennemsyrer vores tilgang til alt.

Vi kan tilbyde en dynamisk og varieret hverdag i en spændende organisation, hvor vi forhandler Škoda og Volkswagen, samt er autoriseret Servicepartner på SEAT og Audi. Du vil blive en del af et team passionerede medarbejdere, hvor der både er fokus på teamwork og hvor tempoet altid er højt. Hos os er der altid mulighed for opkvalificering i form af videreuddannelse og relevante kurser.

Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer, sundhedsforsikring og en mange andre fordelagtige medarbejdergoder.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team hos Next Mobility og søge stillingen som Erhvervssælger, skal du sende din ansøgning samt CV til Salgschef Jesper Nygaard jenyg@vw-ribe.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jesper på 42 28 24 24.

Ansøgninger behandles fortroligt og løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.